Mia's Zonterapi & Massage

Jag heter Mia Nykvist. Mitt hjärta klappar varmt för hälsa och välmående. Hos mig får du behandlingar i avslappnande massage, indisk huvudmassage, zonterapi och ansiktszonterapi.

Fötter & ansikte

ZONTERAPI

Zonterapi är känd för att förebygga och läka olika obalanser och spänningar i kroppen, är en av de äldsta metoderna för att läka sig själv.

Zonterapi stimulerar kroppens eget självläkningssystem och fungerar lika bra på för akuta och kroniska besvär. Är också en bra behandlingsform för att hålla sig frisk, må bättre och som en förebyggande behandling.

Jag arbetar med helheten och med symtombehandling. Jag sätter igång processer eller lugnar ned dem, beroende av vilka problem du har. Zonterapin kan få upp energin, dämpa smärta, öka välbefinnandet och framför allt hjälpa din kropps egna funktion och läkning.

Fötter

En behandling för fötter och underben. Med massage och tryck gör jag en behandling av hela kroppen. De områden som signalerar obalans stannar jag upp vid och behandlar mera ingående. Behandlingen kan upplevas ”sköntont”, men avslappnande.

När obalans uppstår i en del av kroppen eller organ, blir motsvarande område på fötterna känsligt för tryck och man kan ofta känna att fötterna är spända. Vid zonterapi stimuleras området med massage och tryck för att återställa balansen.

Ansikte

En mjuk ansiktsmassage som känns på insidan och utsidan. Behandling ger en djup avslappning som främjar din hälsa på många sätt. Kroppen får goda förutsättningar att läka, komma i balans och få energi. Behandlingen löser upp spänningar, förbättrar det lymfatiska flödet och ökar syresättningen i ansiktets hud och muskler.

Jag arbetar med helheten och med symtombehandling. Jag sätter igång processer eller lugnar ned dem, beroende av vilka problem du har. Zonterapin kan få upp energin, dämpa smärta, öka välbefinnandet och framför allt hjälpa din kropps egna funktion och läkning.

Med zonterapi, behandling för fötter och i ansiktet, kan man hjälpa bland annat följande besvär:

Mag- och tarmbesvär
Migrän och spänningshuvudvärk
Obalanser vid menstruation – menopausen
Barnlöshet
Urinvägsproblem
Inflammationer
Stress och stressrelaterade problem
Sömnproblem
Muskelspänningar
Svagt immunförsvar

AVSLAPPNANDE MASSAGE

Vid massage påverkas många delar i kroppen samtidigt. Dels så påverkas blod och lymfcirkulationen som är bra för hjärtat och blodtrycket samtidigt som muskler slappnar av och endorfiner frisläpps i kroppen som påverkar minskad smärta.

INDISK HUVUDMASSAGE

Indisk huvudmassage är mycket avslappnande och behaglig behandling, där man med speciella grepp behandlar nacken, axlarna, överarmarna, huvudet, ansiktet och öronen.

Behandlingen rekommenderas bland annat för muskelspänningar, huvudvärk, ögonvärk och sömnbesvär.

Hela kroppen hör ihop och är en helhet. Vi är skapta för att må bra, och de flesta besvär som vi kan få går att göra något åt.

Har du frågor och funderingar? Tveka inte att kontakta mig.

Telefon: 050 594 2606
E-post: mia_nykvist(at)yahoo.se
Instagram: @miaszonterapiochmassage

Priser:
Zonterapi 60 min, 55€
AnsiktsZonterapi 60 min, 55€
Avslappnande Massage 60 min, 55€
Lymfamassage 90 min, 90€
Indisk HuvudMassage 30 min, 35€

Varmt välkommen!