Mian Vyöhyketerapia & Hieronta

Nimeni on Mia Nykvist. Sydämmeni sykkii lämpimästi terveydelle ja hyvinvoinnille. Minun luonani saat nauttia seuraavista hoidoista: rentouttava hieronta, intialainen päähieronta, vyöhyketerapiaa sekä kasvovyöhyketerapiaa.

Jalat & kasvot

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on tunnettu siitä että se voi ehkäistä ja parantaa kehon epätasapainoja sekä kireyksiä. Se on yksi vanhemmista itsehoidon muodoista.

Vyöhyketerapia stimuloi kehon omaa parannuskeinoa ja sopii hyvin sekä akuutteihin että kroonisiin vaivoihin. Se on myös hyvä hoitomuoto pitääksesi itsesi terveenä, hyvinvoivana sekä ehkäisevänä hoitona.

Jalat

Hoito jaloille sekä takareisille. Hieronnalla ja painalluksin hoidan koko kehon. Ne kohdat joissa tunnen epätasapainoa, käsittelen hieman syvällisemmin. Hoito saattaa tuntua ’ihanalta kivulta’ mutta on silti erittäin rentouttava.

Kun epätasapainoja syntyy kehoon voivat esim. jalat tuntua kireiltä. Vyöhyketerapiassa stimuloidaan aluetta jotta saadaan tämä epätasapaino palautettua.

Kasvot

Lempeä kasvohoito joka tuntuu sekä sisäpuolella että ulkopuolella. Hoitomuoto suo sinulle ihanan rentoutuksen joka myös edesauttaa hyvinvointiasi. Kehosi oppii parantamaan itseään, tasapainottaa ja saa uutta energiaa. Hoito avaa kehon kireyksiä, vilkastuttaa nestekiertoa ja lisää hapenottokykyä kasvojen lihaksille ja iholle.

Teen työtä kokonaisvaltaisesti sekä oirehoitona. Aktivoin eri prosesseja tai rauhoitan – riippuen siitä mikä oireesi on. Vyöhyketarapia nostaa energiatasoasi, vähentää kipuja, hyvänolontunteet lisääntyvät sekä se auttaa kehosi omia toimintoja ja parantumista.

Mikäli kärsit jostain alla luetelluista suosittelen vyöhyketerapiaa:

Vatsa- ja suolistovaivat
Migreeni, päänsärky
Kuukautiskivut, vaihdevuodet
Lapsettomuus
Virtsatiet
Tulehdukset
Stressi ja siihen liittyvät oireet
Uniongelmat
Lihasjäykkyys
Heikko vastustuskyky

RENTOUTTAVA HIERONTA

Hieronta vaikuttaa koko kehoon. Se vaikuttaa veri- ja nestekiertoon mikä on hyvä sydämmelle sekä verenpaineelle. Kun lihakset rentoutuvat hyvänolon endorfiinit lähtevät liikkeelle jotka vähentävät kipuja.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta on erittäin rentouttava ja ihana hoitomuoto jossa lempein ottein hoidetaan niska, hartiat, käsivarsien yläosat, pää, kasvot sekä korvat.

Hoitomuotoa suositellaan mm. jos kärsit kireistä lihaksista, päänsärystä, silmäsärystä tai univaikeuksista.

Kehossa kaikki kuuluu yhteen ja se on yksi kokonaisuus. Olemme luotuja voimaan hyvin ja useimpiin vaivoihin löytyy hoitomuoto.

Kysymyksiä? Älä epäröi vaan ota yhteyttä minuun.

Puhelin: 050 594 2606
Sähköposti: mia_nykvist(at)yahoo.se
Instagram: @miaszonterapiochmassage

Hinnat:
Vyöhyketerapia 60 min, 55€
KasvoVyöhyketerapia 60 min, 55€
Rentouttava Hieronta 60 min, 55€
LymfaHieronta 90 min, 90€
Intialainen PääHieronta 30 min, 35€

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!