TALO SUURELLA SYDÄMMELLÄ

Villa Rosenlunden on eri yrittäjien täyttämä rauhallinen ja miellyttävä talo Pietarsaaressa josta löytyy monta eri mahdollisuutta terveydenhoitoon sekä hyvinvointiin. Näemme ihmisen kokonaisuutena ja kohtaamme sinut kunnioituksella rauhallisessa miljöössä. Autamme sinua voimaan hyvin ja löydämme ratkaisuja parempaan elämänlaatuun.

Miten voimme auttaa sinua?

Me työskentelemme Villa Rosenlundilla:

Maria Andersson

M&D LIFESTYLE

Minä olen Maria, olen projekti-ihminen ja terveysvaikuttaja, jota kiinnostaa ennaltaehkäisevä terveydenhoito ja kuinka ihminen toimii kokonaisuutena. Pidän uusien asioiden oppimisesta ja mielestäni on erittäin hauskaa verkostoitua toisten yrittäjien kanssa. Mielestäni jokainen ihminen on ainutlaatuinen, jolla on erilaisia tarpeita. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää löytää parhaat yhteisvaikutukset hyvän terveyden ja hyvinvoinnin luomiseksi.

Minulla on kaksi yritystä Villa Rosenlundilla: Salon Calluna ja M&D Lifestyle. Yhdessä mieheni Danielin kanssa toimimme täällä Villa Rosenlundilla vuokranantajina. Olemme LR Health & Beautyn tiiminvetäjiä ja myymme kauneus- ja terveysalan tuotteita.

Olen coach ja mentaali valmentaja ja rentoutusohjaaja ja tarjoan palveluja, joiden avulla ohjataan elämäntapamuutokseen terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Jonas Lönnqvist

BODY-MIND YADA YADA

Nimeni on Jonas ja asun Pietarsaaressa avopuolisoni ja tyttäreni kanssa. Pidän useimmista liikuntamuodoista ja palaudun läsnäolemalla luonnonläheisissä ympäristöissä. Viihdyn läheisteni kanssa, mutta koen myös yksin olon tärkeänä ja ravitsevana.

Olen lisensoitu fysioterapeutti ja sertifioitu mindfulness-ohjaaja. Teen kipuanalyysejä ja tarjoan yksilöllistä fysioterapiaa, sinun kipusi sekä toiminta- ja liikuntakykysi pohjalta vaikuttaa. Mikäli sinua vaivaa pitkittynyt ja kompleksinen kipu, autan sinua hallitsemaan kipuasi ja luomaan arkeen merkityksellisyyttä ja hyvää elämänlaatua.

Autan myös sinua joka tarvitset tukea käsitellä sairautta, stressiä ja vaikeita tunnekokemuksia. Tarjoan myös hierontahoitoja, joko sellaisenaan tai osana fysioterapiaa. Monipuolisia luentoja ja työpajoja tarjoan ryhmille, kuten esim. yrityksille, yhdistyksille ja työryhmille.

Katarina Stenbacka

Body Systems
PT & Massage

Nimeni on Katarina Stenbacka, lempinimeni on Tia. Koulutukseni on kehityspsykologian maistertutkinnon, olen FISAF Personal Trainer, koulutettu hieroja, Core ja Kahvakuulan ohjaaja sekä sertifioitu Toughest Trainer.

Suuri intohimoni on ja on aina ollut TERVEYS ja sen palapeli. Arvostan työskennellä ihmisten parissa ja ihmisten terveyden hyväksi, voida antaa positiivinen tunne hieronnan tai liikuntasuorituksen kautta. Kuntoilu on sekä työni että vapaa-aikani, se on elämäntyylini ja lähteeni voida hyvin, pysyä energisenä ja tuntea elämäniloa. Harjoittelen aina monipuolisesti mutta potkunyrkkeily ja esterataharjoitus ovat suosikkilajejani.

Yritykseni tarjoaa sinulle klassista ja urheiluhierontaa (myös kotikäynnit), PT:n sekä ryhmäliikunnan palvelut ja yrityshieronnat ja -liikuntaharjoitukset.

Majo Engström

Dreama Consulting

Minä olen Majo, aktiivinen ja iloinen +50- ikäinen nainen. Asun Komossassa perheeni kanssa. Minun visioni on luoda kanssasi uusia mahdollisuuksia, rakkaudellisen ja lämpimän kohtaamisen kautta. Avoin vuorovaikutus mahdollistaa yhteistyön ja yhdessä me luomme arjen ja tulevaisuuden, johon sisältyy arvokkaita oivalluksia ja ymmärrystä, toivoa, tavoitteita ja matkan aikana sinä uskallat unelmoida mukavuusalueesi ulkopuolella.

Minun on helppo ymmärtää käyttämisen takana olevat tarpeet. Käsittelelmättömät tunteet patoutuvat kehoon ja aiheuttavat fyysisiä oireita ajan kuluessa. Minä autan sinua löytämään uusia voimavaroja ja autan sinua eteenpäin persoonallisessa kasvussasi, luovien keskusteluiden sekä harjoitusten avulla. Minulle on jokainen kontakti ihmisen kanssa tärkeä!

Aloitin yritykseni Dreama Consulting syksyllä 2017. Nyt voin käyttää työssäni elämäni aikana kertynyttä kokemustani ja osaamistani. Dreama Consulting tarjoaa seuraavia palveluja; Autismiohjausta, mentaalivalmennusta, valmennusta ICF:n eettisten ohjeiden mukaisesti, terveydenhoitoa, eri hoitotoimenpiteitä sekä asuntoautoa vuokrausta.

Titti Ljung

Dreama Consulting

Minä olen Titti. Olen fysioterapeutti, erikois työfysioterapeutti ja ryhmäohjaaja.

Olen 30-vuotisen fysioterapeutin urani aikana pääosin tehnyt työtä ohjaajana ja neuvojana aktiiviseen yksilölliseen- ja ryhmäliikunta harjoitteluun motolla "liikunta on resepti".

Autan mielelläni löytämään oikean liikuntasuunnitelman vamman jälkeen tai kehon ongelmien ratkaisemiseksi lähtökohtana fysioterapeuttinen liikunta- ja toiminta-arvio.

Stressinhallinnan menetelmät ja hengitysharjoittelut ovat myös keinoja joiden kanssa teen töitä lähtökohtana nähdä ihminen kokonaisuutena. Voit tulla vastaanotolle myös perinteiseen hierontaan.

Ryhmäliikunta on lähellä sydäntäni. Ohjaan mielelläni niska- ja selkäryhmiä lihas-, liike- ja rentoutusharjoittelun merkeissä. Teen halutessa myös yrityksille joten otathan yhteyttä fysiotraining.tittiljung@gmail.com lisätietojen saamiseksi.

Tervetuloa varaamaan aikasi puh 046 962 0991!

Jan-Erik Nyberg

COMMUNI CURA

Hieman yli 20 vuotta olen pari- ja perheterapiassa tavannut yksilöitä, pareja ja perheitä eri kokoonpanoissa. Koen vahvuutenani työskennellä vuorovaikutuksen kanssa, haluan auttaa ihmisiä kehittämään puhumisen ja kuuntelemisen taitojaan. Vuorovaikutus ei ole ainoastaan puhetta vaan koostuu havainnoista, ajatuksista, tunteista, toiveista ja teoista. Haasteellisessa tilanteessa hyvä vuorovaikutus on suhteelle tärkeä apuväline, mutta sitä tarvitaan myös suhteen terveydenhoitoon.

Psykoterapeuttina näen tärkeimmäksi tehtäväkseni keskustelun avulla auttaa kanssaihmistä sanoittamaan tunteitaan ja kuuntelemaan ajatustensa herättämiä tunteita. Vain kuuntelemalla ja puhumalla voimme tulla tietoisiksi itsestämme ja toisistamme, miten ajattelemme ja mitä tunnemme. Tästä avautuu mahdollisuus ajatella toisin, nähdä asiat eri lailla ja tehdä muutoksia.

Peruskoulutukseltani olen teologi, pappi ja kirkon perheneuvoja. Olen myös auktorisoitu seksuaaliterapeutti, perheterapeutti ja kirkon perheneuvoja sekä laillistettu psykoterapeutti. Annan KELA:n tukemaa pari ja perheterapiaa. Ottakaa yhteyttä tekstiviestillä niin voimme yhdessä selvittää mitä tarvitsette parisuhteen tai oman hyvinvointinne edistämiseen. Ensimmäinen käynti on maksuton.

LOTTA LÖFS

Minä olen Lise-Lott Löfs, minua kutsutaan Lotaksi. Asun Pietarsaaressa, olen naimisissa ja meidän uusioperheessä on 5 lasta. Perustin yritykseni 2017, kun valmistuin kosketuspedakogiksi. Olen myös rentoutusvalmentaja, EFT-Coach sekä pari- ja suhdeterapeutti.

Annan taktiilisen stimuloinnin hoitoja, taktiili&keskustelu, keskustelut, parusuhdevalmennus ja parisuhdeterapia, EFT - valmennus, stressihallinta sekä rentoutusvalmennus. Pidän myös luentoja stressinhallinnasta, parisuhdesta sekä kosketuksen merkityksestä meidän hyvinvoinnillemme.

Oma terveysmatkani takaisin elämään uupumuksen jälkeen, antaa työlleni kokemuksen tärkeydestä ja merkityksellisyydestä. Ihmissuhteita on aina kiinnostanut minua. Ihmisten auttaminen lämmittää sydäntäni. Parasta työssäni on kohtaamiset ihmisten kanssa, olen kiitollinen että saan viipyä ihmisen rinnalla elämässä, pienen hetken.

Mia Nykvist

MIA'S ZONTERAPI & MASSAGE

Nimeni on Mia Nykvist. Sydämmeni sykkii lämpimästi terveydelle ja hyvinvoinnille. Toivon että löydät oman polkusi jota kulkea ja siellä löydät sisäisen voimasi sekä tasapainon arkeesi.

Voima & tasapaino = liikunta, ruoka, luonto, hengitys, rentoutus, uni, palautuminen, perhe, ystävät.

Minun luonani saat nauttia seuraavista hoidoista: rentouttava hieronta, intialainen päähieronta, vyöhyketerapiaa sekä kasvovyöhyketerapiaa. Lämpimästi tervetuloa!

Johanna Ekblom Kanckos

NAPRAPATFIX

Nimeni on Johanna Ekblom Kanckos. Opiskelin Tukholman Naprapaatti-korkeakoulussa naprapaatiksi, joka on 4-vuotinen koulutus.

Valmistuin kesäkuussa 2018 ja sen jälkeen aloitin Ruotsissa tarvittavan vaiheen saavuttaakseni virallisen ja sertifioidun naprapaatin statuksen. Samasta korkeakoulusta sain myös PT-pätevyyden, jossa keskityn liikkeen ja vammojen analysointiin. Olen myös suorittanut kuivaneulauksen ensimmäisen osan, tuki- ja liikuntaelinten ultraäänidiagnostiikan ja minusta tulee pian sertifioitu äiti-vatsa-kouluttaja.

Naprapatia on minulle kokonaisvaltainen lähestymistapa, jossa käytämme erityisiä tutkimuksia, diagnooseja, manuaalista hoitoa ja kuntoutusta liikuntaelimien toimintahäiriöiden ja kiputilojen hoidossa.

Tarjoan naprapaatti hoitoa, akuutti ajat sekä hoitoa raskaana oleville naisille. Varaa aika verkossa verkkosivustoni kautta tai soitta numerolla 0452520144. Tervetuloa!

NATHALIE AURÉN

Nimeni on Nathalie, olen luova nainen suurella intohimolla itsekehitykseen ja hyvinvointiin.

Luovuuteeni näkyy monella eri alueella, olen coach, taitelija, graafinen suunnittelija ja valokuvaaja. Olen myös joogaohjaaja, rakastan vapaata liikkumista ja yinjoogaa. Täällä Villanilla pidän joogatunteja, otan vastaan coaching-asiakkaita sekä hoidan meidän graafista ilmeestä.

Avainsanoja elämässäni ovat nähdä kauneuden pienissä hetkissä, luottaa elämän prosesseissa ja olla itselleen rehellinen.

Maria Andersson

SALON CALLUNA

Nimeni on Maria Andersson, ja Salon Calluna on toinen yritykseni täällä Villassa. Olet tervetullut luokseni nauttimaan seuraavista hoidoista: kosmetologin palveluja, kliinistä jalkahoitoa, kasvovyöhyketerapiaa ja aromahierontaa. Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2003 lähtien ja minulla on taustalla hoitoalan työ.

Ihonhoito on kiehtonut minua alusta lähtien ja se kuinka paljon iho osaa kertoa kehostasi. Etsin ratkaisuja jotta sinulla olisi terve iho päästä varpaisiin.

Kasvovyöhyketerapian ansiosta opin ymmärtämään kuinka voit vahvistaa terveyttä jotta myös pystyt vaikuttamaan epätasapainoihin voidaksesi hyvin. Minua kiinnostaa suuresti se kuinka raaka-aineet vaikuttaa ihoon sekä kehoon – voidaksesi jälleen löytää tasapainon.

Ensisijassa haluan antaa sinulle ihanan ja rentouttavan kokemuksen sekä keholle että mielelle. Mikäli haluat lisätietoja hoitomuodoistani älä epäröi vaan ota yhteyttä 050 323 2220 niin kerron mielelläni lisää.

Ann-Maj Heinonen-Wenelius

PSYKOTERAPI RESPONS

Nimeni on Ann-Maj Heinonen-Wenelius. Minulla on pitkä kokemus perheiden, yksilöiden ja lasten auttamisesta kun elämä ja arki tuntuvat raskailta kuten kriiseissä, masennuksessa, vuorovaikutusongelmissa ja traumaattisissa kokemuksissa.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, terveydenhoita ja perhepsykoterapeutti. Auttaminen ja tukeminen ovat aina olleet lähellä sydäntäni joten eläköitymisen jälkeen halusin jatkaa työtäni ja toimin nyt vuodesta 2018 Villa Rosenlundissa ja olen viihtynyt hyvin.

Voit tutustua lähemmin palveluihini kotisivuillani mutta mieluiten soittaa koska ne ovat ruotsiksi, olen täysin kaksikielinen. Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä!

WELLMAKER JOONAS ROSLUND

Nimeni on Joonas Roslund ja pidän tärkeänä että saat olla oma itsesi. 2010 aloitin opiskelemaan jäsenkorjaajaksi Kaustisella ja minun matkani kehonhoitajan maailmaan sai alkunsa.

Olen erittäin kiinnostunut miten erillaisia ollaan ja siihen myös perustuu mun tapa tehdä töitä. Minun hoidoissa keskitytetään siihen että missä tilassa sinun kehosi on nyt ja mitä sille voidaan tehdä yhdessä.

Tarjoamme

TYHY-PÄIVÄT

yrityksille ja organisaatioille

Miten voimme auttaa sinua?

Huom!
Hoitojen ajanvaraukset tehdään suoraan terapeutille/yrittäjälle.

    Villa Rosenlunden

    Rosenlundinkatu 3 A
    Pietarsaari

    +358 (0)50 3232 220

    info(at)villarosenlunden.fi