TALO SUURELLA SYDÄMMELLÄ

Villa Rosenlunden on eri yrittäjien täyttämä rauhallinen ja miellyttävä talo Pietarsaaressa josta löytyy monta eri mahdollisuutta terveydenhoitoon sekä hyvinvointiin. Näemme ihmisen kokonaisuutena ja kohtaamme sinut kunnioituksella rauhallisessa miljöössä. Autamme sinua voimaan hyvin ja löydämme ratkaisuja parempaan elämänlaatuun.

Miten voimme auttaa sinua?

Me työskentelemme Villa Rosenlundilla:

Maria Andersson

M&D LIFESTYLE

Minä olen Maria, olen projekti-ihminen ja terveysvaikuttaja, jota kiinnostaa ennaltaehkäisevä terveydenhoito ja kuinka ihminen toimii kokonaisuutena. Pidän uusien asioiden oppimisesta ja mielestäni on erittäin hauskaa verkostoitua toisten yrittäjien kanssa. Mielestäni jokainen ihminen on ainutlaatuinen, jolla on erilaisia tarpeita. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää löytää parhaat yhteisvaikutukset hyvän terveyden ja hyvinvoinnin luomiseksi.

Minulla on kaksi yritystä Villa Rosenlundilla: Salon Calluna ja M&D Lifestyle. Yhdessä mieheni Danielin kanssa toimimme täällä Villa Rosenlundilla vuokranantajina. Olemme LR Health & Beautyn tiiminvetäjiä ja myymme kauneus- ja terveysalan tuotteita.

Olen mentaali valmentaja ja rentoutusohjaaja ja tarjoan palveluja, joiden avulla ohjataan elämäntapamuutokseen terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Jonas Lönnqvist

BODY-MIND YADA YADA

Nimeni on Jonas ja asun Pietarsaaressa avopuolisoni ja tyttäreni kanssa. Pidän useimmista liikuntamuodoista ja palaudun läsnäolemalla luonnonläheisissä ympäristöissä. Viihdyn läheisteni kanssa, mutta koen myös yksin olon tärkeänä ja ravitsevana.

Olen lisensoitu fysioterapeutti sekä mindfulness-ohjaaja. Terapeutin ja ohjaajan roolissa teen kipuanalyysejä ja tarjoan yksilöllisiä kipukuntoutuspalveluja riippuen kipuhaasteista ja siitä, miten ne vaikuttavat asiakkaan jokapäiväisessä elämässä. Pitkäaikaisissa kipuhaasteissa tarjoan myös tukea kivunhallintaprosessissa sekundaarisen kärsimyksen vähentämiseksi ja elämänlaadun parantamiseksi. Mindfulness-ohjaajana tarjoan yksilö- ja ryhmäohjausta, esim. tukena stressin, sairauden, kivun tai haastavien tunnekokemusten hallinnassa. Pitkäkestoisissa kiputiloissa mindfulness voidaan myös integroida fysioterapiaprosessiin. Tarjoan myös luentoja ja työpajoja monipuolisin teemoin ja sisällöin.

Katarina Stenbacka

Body Systems
PT & Massage

Nimeni on Katarina Stenbacka, lempinimeni on Tia. Koulutukseni on kehityspsykologian maistertutkinnon, olen FISAF Personal Trainer, koulutettu hieroja, Core ja Kahvakuulan ohjaaja sekä sertifioitu Toughest Trainer.

Suuri intohimoni on ja on aina ollut TERVEYS ja sen palapeli. Arvostan työskennellä ihmisten parissa ja ihmisten terveyden hyväksi, voida antaa positiivinen tunne hieronnan tai liikuntasuorituksen kautta. Kuntoilu on sekä työni että vapaa-aikani, se on elämäntyylini ja lähteeni voida hyvin, pysyä energisenä ja tuntea elämäniloa. Harjoittelen aina monipuolisesti mutta potkunyrkkeily ja esterataharjoitus ovat suosikkilajejani.

Yritykseni tarjoaa sinulle klassista ja urheiluhierontaa (myös kotikäynnit), PT:n sekä ryhmäliikunnan palvelut ja yrityshieronnat ja -liikuntaharjoitukset.

Majo Engström

Dreama Consulting

Minä olen Majo, aktiivinen ja iloinen +50- ikäinen nainen. Asun Komossassa perheeni kanssa. Minun visioni on luoda kanssasi uusia mahdollisuuksia, rakkaudellisen ja lämpimän kohtaamisen kautta. Avoin vuorovaikutus mahdollistaa yhteistyön ja yhdessä me luomme arjen ja tulevaisuuden, johon sisältyy arvokkaita oivalluksia ja ymmärrystä, toivoa, tavoitteita ja matkan aikana sinä uskallat unelmoida mukavuusalueesi ulkopuolella.

Minun on helppo ymmärtää käyttämisen takana olevat tarpeet. Käsittelelmättömät tunteet patoutuvat kehoon ja aiheuttavat fyysisiä oireita ajan kuluessa. Minä autan sinua löytämään uusia voimavaroja ja autan sinua eteenpäin persoonallisessa kasvussasi, luovien keskusteluiden sekä harjoitusten avulla. Minulle on jokainen kontakti ihmisen kanssa tärkeä!

Aloitin yritykseni Dreama Consulting syksyllä 2017. Nyt voin käyttää työssäni elämäni aikana kertynyttä kokemustani ja osaamistani. Dreama Consulting tarjoaa seuraavia palveluja; Autismiohjausta, mentaalivalmennusta, valmennusta ICF:n eettisten ohjeiden mukaisesti, terveydenhoitoa, eri hoitotoimenpiteitä sekä asuntoautoa vuokrausta.

EIJA BARRNER

Eija Barrner tässä hei! Olen työskennellyt terveydenhuollon ammattilaisena vuodesta 1993. Olen terveydenhoitaja, työterveydenhoitaja, työhyvinvointivalmentaja, työnohjaaja sekä mentaalivalmentaja.

Olen työelämäasiantuntija (työterveys, turvallisuus, työhyvinvointi) ja työnohjaajana myös kehittäjä. Tarjoan myös kokonaisvaltaista hyvinvointivalmennusta yksilöllisesti eri elämäntilanteisiin. Tarjoan valmennusta ja ohjausta yksilöille sekä yrityksille ja ryhmille suomen ja ruotsin kielellä.

JAANA VIRTANEN

Työskentelen täällä Villa Rosenlundilla meidän Hyvinvointipäivien koordinaattorina.

Lise-Lott Löfs

LOTTAS TAKTIL

Minä olen Lise-Lott Löfs, minua kutsutaan Lotaksi. Asun Pietarsaaressa, olen naimisissa ja meidän uusioperheessä on 5 lasta. Perustin yritykseni Lottas Taktil 2017, kun valmistuin kosketuspedakogiksi.

Annan taktiilisen stimuloinnin hoitoja, energiahoitoja sekä rentoutusvalmentajana autan sinua stressinhallinnassa sekä elämäntasapainon parantamisessa. Pidän myös luentoja stressinhallinnasta sekä kosketuksen merkityksestä meidän hyvinvoinnillemme.

Olen LR Health and Beauty- tuotteiden jälleenmyyjä, sinun kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi.

Oma terveysmatkani takaisin elämään uupumuksen jälkeen, antaa työlleni kokemuksen tärkeydestä ja merkityksellisyydestä. Ihmisten auttaminen lämmittää sydäntäni. Parasta työssäni on kohtaamiset ihmisten kanssa, olen kiitollinen että saan viipyä ihmisen rinnalla elämässä, pienen hetken.

Mia Nykvist

MIA'S ZONTERAPI & MASSAGE

Nimeni on Mia Nykvist. Sydämmeni sykkii lämpimästi terveydelle ja hyvinvoinnille. Toivon että löydät oman polkusi jota kulkea ja siellä löydät sisäisen voimasi sekä tasapainon arkeesi.

Voima & tasapaino = liikunta, ruoka, luonto, hengitys, rentoutus, uni, palautuminen, perhe, ystävät.

Minun luonani saat nauttia seuraavista hoidoista: rentouttava hieronta, intialainen päähieronta, vyöhyketerapiaa sekä kasvovyöhyketerapiaa. Lämpimästi tervetuloa!

Johanna Ekblom Kanckos

NAPRAPATFIX

Nimeni on Johanna Ekblom Kanckos. Opiskelin Tukholman Naprapaatti-korkeakoulussa naprapaatiksi, joka on 4-vuotinen koulutus.

Valmistuin kesäkuussa 2018 ja sen jälkeen aloitin Ruotsissa tarvittavan vaiheen saavuttaakseni virallisen ja sertifioidun naprapaatin statuksen. Samasta korkeakoulusta sain myös PT-pätevyyden, jossa keskityn liikkeen ja vammojen analysointiin. Olen myös suorittanut kuivaneulauksen ensimmäisen osan, tuki- ja liikuntaelinten ultraäänidiagnostiikan ja minusta tulee pian sertifioitu äiti-vatsa-kouluttaja.

Naprapatia on minulle kokonaisvaltainen lähestymistapa, jossa käytämme erityisiä tutkimuksia, diagnooseja, manuaalista hoitoa ja kuntoutusta liikuntaelimien toimintahäiriöiden ja kiputilojen hoidossa.

Tarjoan naprapaatti hoitoa, akuutti ajat sekä hoitoa raskaana oleville naisille. Varaa aika verkossa verkkosivustoni kautta tai soitta numerolla 0452520144. Tervetuloa!

NATHALIE AURÉN

Nimeni on Nathalie, olen luova nainen suurella intohimolla itsekehitykseen ja hyvinvointiin.

Luovuuteeni näkyy monella eri alueella, olen taitelija, graafinen suunnittelija ja valokuvaaja. Olen myös joogaohjaaja, rakastan vapaata liikkumista ja yinjoogaa. Täällä Villanilla pidän joogatunteja sekä hoidan meidän graafista ilmeestä.

Avainsanoja elämässäni ovat nähdä kauneuden pienissä hetkissä, luottaa elämän prosesseissa ja olla itselleen rehellinen.

SALON CALLUNA

Nimeni on Maria Andersson, ja Salon Calluna on toinen yritykseni täällä Villassa. Olet tervetullut luokseni nauttimaan seuraavista hoidoista: kosmetologin palveluja, kliinistä jalkahoitoa, kasvovyöhyketerapiaa ja aromahierontaa. Olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2003 lähtien ja minulla on taustalla hoitoalan työ.

Ihonhoito on kiehtonut minua alusta lähtien ja se kuinka paljon iho osaa kertoa kehostasi. Etsin ratkaisuja jotta sinulla olisi terve iho päästä varpaisiin.

Kasvovyöhyketerapian ansiosta opin ymmärtämään kuinka voit vahvistaa terveyttä jotta myös pystyt vaikuttamaan epätasapainoihin voidaksesi hyvin. Minua kiinnostaa suuresti se kuinka raaka-aineet vaikuttaa ihoon sekä kehoon – voidaksesi jälleen löytää tasapainon.

Ensisijassa haluan antaa sinulle ihanan ja rentouttavan kokemuksen sekä keholle että mielelle. Mikäli haluat lisätietoja hoitomuodoistani älä epäröi vaan ota yhteyttä 050 323 2220 niin kerron mielelläni lisää.

SOFIA HENDRIKSSON

Nimeni on Sofia ja voin auttaa sinua löytämään todellisen itsesi väri- ja tyylianalyysin avulla. Sekä juhla kampaus ja meikki.

STEFAN HÄRMÄLÄ KASSAY

Jag arbetar med olika metoder för att utveckla individers, medarbetares och teams olika förmågor och prestation. Ett stort tema är stresshantering och mitt budskap är att återhämtning är träningsbart. Nervsystemet är nyckeln till optimal hälsa. Det som ger mig tillfredsställelse är att se kunderna lyckas i saker som de tar sig an. Jag hjälper gärna till vid att utveckla resurser och nya förmågor som underlättar dig att nå dina mål.

För att fungera och må bättre brukar jag olika metoder i syfte att påverka nervsystemet på ett eller annat sätt. Några metoder jag använder är Integrerad Mental Träning, testning och behandling av sensomotoriska reflexer, nervbanemassage, HRV (Hjärtrytm variation) träning och TRE (Trauma and Tension Release Exercises). Jag är utbildad Mentaltränare, Nervbanemassör, HRV tränare och TRE instruktör. Andra verktyg att hjälpa dig i ditt förändringsarbete är hämtade bl a ur NLP Master Practitioner utbildning.

WELLMAKER JOONAS ROSLUND

Nimeni on Joonas Roslund ja pidän tärkeänä että saat olla oma itsesi. 2010 aloitin opiskelemaan jäsenkorjaajaksi Kaustisella ja minun matkani kehonhoitajan maailmaan sai alkunsa.

Olen erittäin kiinnostunut miten erillaisia ollaan ja siihen myös perustuu mun tapa tehdä töitä. Minun hoidoissa keskitytetään siihen että missä tilassa sinun kehosi on nyt ja mitä sille voidaan tehdä yhdessä.

Annika Slussnäs

YOGA BY ANKI

Nimeni on Annika Slussnäs, olen yogaopettaja. Rakastan yogaa, tanssia ja vietän mielelläni aikaani metsässä.

Tarjontaani kuuluu: Läsnäolon ja embodiment – yogaa, LÄHELLÄ – keskustelukävelyt sekä Intialaista päähierontaa. Kaikki nämä ovat lähellä sydäntäni.

Miksi? Koska elettyä elämääni sekä nykyistä elämää eläessä tarvitsen yogan ystävällistä ilmapiiriä, läsnäoloa itseni kanssa voidakseni kohdata maailman ja pystyä navigoimaan elämän ylä- ja alamäkien välillä. Ja jos minä sitä tarvitsen niin varmasti moni muukin?

Olen täällä valaisemassa tietäsi sekä herättämässä uskosi siihen että sinulla on ainutlaatuinen kyky palautumiseen, vahvuuteen sekä tasapainoon. Läsnäoloa ja antautumista turvallisesti yhdessä. Olen käynyt MediYoga -koulutuksen ja olen HathaYoga -opettaja.

Tarjoamme

HYVINVOINTI-PÄIVÄT

yrityksille ja organisaatioille

Miten voimme auttaa sinua?

Olet sydämmellisesti tervetullut ottamaan yhteyttä meihin alla olevan lomakkeen kautta.

    Villa Rosenlunden

    Rosenlundinkatu 3 A
    Pietarsaari

    +358 (0)50 3232 220

    info(at)villarosenlunden.fi