TALO SUURELLA SYDÄMMELLÄ

Villa Rosenlunden on eri yrittäjien täyttämä rauhallinen ja miellyttävä talo Pietarsaaressa josta löytyy monta eri mahdollisuutta terveydenhoitoon sekä hyvinvointiin. Näemme ihmisen kokonaisuutena ja kohtaamme sinut kunnioituksella rauhallisessa miljöössä. Autamme sinua voimaan hyvin ja löydämme ratkaisuja parempaan elämänlaatuun.

Miten voimme auttaa sinua?

Me työskentelemme Villa Rosenlundilla:

Maria Andersson

M&D LIFESTYLE

Minä olen Maria, olen projekti-ihminen ja terveysvaikuttaja, jota kiinnostaa ennaltaehkäisevä terveydenhoito ja kuinka ihminen toimii kokonaisuutena. Pidän uusien asioiden oppimisesta ja mielestäni on erittäin hauskaa verkostoitua toisten yrittäjien kanssa. Mielestäni jokainen ihminen on ainutlaatuinen, jolla on erilaisia tarpeita. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää löytää parhaat yhteisvaikutukset hyvän terveyden ja hyvinvoinnin luomiseksi.

Tarjoan ruoka- ja terveysvalmennusta uusien terveystapojen ja elämänhallinnan parissa. Työskentelen myös rentoutumisen avulla tasapainon saavuttamiseksi elämässä. Tarjoan myös luentoja terveydestä ja stressinhallinnasta. Tarjoan myös kasvojen vyöhyketerapiaa, aromaterapiaa ja ihonhoitoa.

Katarina Stenbacka

Body Systems
PT & Massage

Nimeni on Katarina Stenbacka, lempinimeni on Tia. Koulutukseni on kehityspsykologian maistertutkinnon, olen FISAF Personal Trainer, koulutettu hieroja, Core ja Kahvakuulan ohjaaja sekä sertifioitu Toughest Trainer.

Suuri intohimoni on ja on aina ollut TERVEYS ja sen palapeli. Arvostan työskennellä ihmisten parissa ja ihmisten terveyden hyväksi, voida antaa positiivinen tunne hieronnan tai liikuntasuorituksen kautta. Kuntoilu on sekä työni että vapaa-aikani, se on elämäntyylini ja lähteeni voida hyvin, pysyä energisenä ja tuntea elämäniloa. Harjoittelen aina monipuolisesti mutta potkunyrkkeily ja esterataharjoitus ovat suosikkilajejani.

Yritykseni tarjoaa sinulle klassista ja urheiluhierontaa (myös kotikäynnit), PT:n sekä ryhmäliikunnan palvelut ja yrityshieronnat ja -liikuntaharjoitukset.

Majo Engström

Dreama Consulting

Minä olen Majo, aktiivinen ja iloinen +50- ikäinen nainen. Asun Komossassa perheeni kanssa. Minun visioni on luoda kanssasi uusia mahdollisuuksia, rakkaudellisen ja lämpimän kohtaamisen kautta. Avoin vuorovaikutus mahdollistaa yhteistyön ja yhdessä me luomme arjen ja tulevaisuuden, johon sisältyy arvokkaita oivalluksia ja ymmärrystä, toivoa, tavoitteita ja matkan aikana sinä uskallat unelmoida mukavuusalueesi ulkopuolella.

Minun on helppo ymmärtää käyttämisen takana olevat tarpeet. Käsittelelmättömät tunteet patoutuvat kehoon ja aiheuttavat fyysisiä oireita ajan kuluessa. Minä autan sinua löytämään uusia voimavaroja ja autan sinua eteenpäin persoonallisessa kasvussasi, luovien keskusteluiden sekä harjoitusten avulla. Minulle on jokainen kontakti ihmisen kanssa tärkeä!

Aloitin yritykseni Dreama Consulting syksyllä 2017. Nyt voin käyttää työssäni elämäni aikana kertynyttä kokemustani ja osaamistani. Dreama Consulting tarjoaa seuraavia palveluja; Autismiohjausta, mentaalivalmennusta, valmennusta ICF:n eettisten ohjeiden mukaisesti, terveydenhoitoa, eri hoitotoimenpiteitä sekä asuntoautoa vuokrausta.

Titti Ljung

Dreama Consulting

Minä olen Titti. Olen fysioterapeutti, erikois työfysioterapeutti ja ryhmäohjaaja.

Olen 30-vuotisen fysioterapeutin urani aikana pääosin tehnyt työtä ohjaajana ja neuvojana aktiiviseen yksilölliseen- ja ryhmäliikunta harjoitteluun motolla "liikunta on resepti".

Autan mielelläni löytämään oikean liikuntasuunnitelman vamman jälkeen tai kehon ongelmien ratkaisemiseksi lähtökohtana fysioterapeuttinen liikunta- ja toiminta-arvio.

Stressinhallinnan menetelmät ja hengitysharjoittelut ovat myös keinoja joiden kanssa teen töitä lähtökohtana nähdä ihminen kokonaisuutena. Voit tulla vastaanotolle myös perinteiseen hierontaan.

Ryhmäliikunta on lähellä sydäntäni. Ohjaan mielelläni niska- ja selkäryhmiä lihas-, liike- ja rentoutusharjoittelun merkeissä. Teen halutessa myös yrityksille joten otathan yhteyttä fysiotraining.tittiljung@gmail.com lisätietojen saamiseksi.

Tervetuloa varaamaan aikasi puh 046 962 0991!

Jan-Erik Nyberg

COMMUNI CURA

Hieman yli 20 vuotta olen pari- ja perheterapiassa tavannut yksilöitä, pareja ja perheitä eri kokoonpanoissa. Koen vahvuutenani työskennellä vuorovaikutuksen kanssa, haluan auttaa ihmisiä kehittämään puhumisen ja kuuntelemisen taitojaan. Vuorovaikutus ei ole ainoastaan puhetta vaan koostuu havainnoista, ajatuksista, tunteista, toiveista ja teoista. Haasteellisessa tilanteessa hyvä vuorovaikutus on suhteelle tärkeä apuväline, mutta sitä tarvitaan myös suhteen terveydenhoitoon.

Psykoterapeuttina näen tärkeimmäksi tehtäväkseni keskustelun avulla auttaa kanssaihmistä sanoittamaan tunteitaan ja kuuntelemaan ajatustensa herättämiä tunteita. Vain kuuntelemalla ja puhumalla voimme tulla tietoisiksi itsestämme ja toisistamme, miten ajattelemme ja mitä tunnemme. Tästä avautuu mahdollisuus ajatella toisin, nähdä asiat eri lailla ja tehdä muutoksia.

Peruskoulutukseltani olen teologi, pappi ja kirkon perheneuvoja. Olen myös auktorisoitu seksuaaliterapeutti, perheterapeutti ja kirkon perheneuvoja sekä laillistettu psykoterapeutti. Annan KELA:n tukemaa pari ja perheterapiaa. Ottakaa yhteyttä tekstiviestillä niin voimme yhdessä selvittää mitä tarvitsette parisuhteen tai oman hyvinvointinne edistämiseen. Ensimmäinen käynti on maksuton.

Mia Nykvist

MIA'S ZONTERAPI & MASSAGE

Nimeni on Mia Nykvist. Sydämmeni sykkii lämpimästi terveydelle ja hyvinvoinnille. Toivon että löydät oman polkusi jota kulkea ja siellä löydät sisäisen voimasi sekä tasapainon arkeesi.

Voima & tasapaino = liikunta, ruoka, luonto, hengitys, rentoutus, uni, palautuminen, perhe, ystävät.

Minun luonani saat nauttia seuraavista hoidoista: rentouttava hieronta, intialainen päähieronta, vyöhyketerapiaa sekä kasvovyöhyketerapiaa. Lämpimästi tervetuloa!

Ann-Maj Heinonen-Wenelius

PSYKOTERAPI RESPONS

Nimeni on Ann-Maj Heinonen-Wenelius. Minulla on pitkä kokemus perheiden, yksilöiden ja lasten auttamisesta kun elämä ja arki tuntuvat raskailta kuten kriiseissä, masennuksessa, vuorovaikutusongelmissa ja traumaattisissa kokemuksissa.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, terveydenhoita ja perhepsykoterapeutti. Auttaminen ja tukeminen ovat aina olleet lähellä sydäntäni joten eläköitymisen jälkeen halusin jatkaa työtäni ja toimin nyt vuodesta 2018 Villa Rosenlundissa ja olen viihtynyt hyvin.

Voit tutustua lähemmin palveluihini kotisivuillani mutta mieluiten soittaa koska ne ovat ruotsiksi, olen täysin kaksikielinen. Olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä!

WELLMAKER JOONAS ROSLUND

Nimeni on Joonas Roslund ja pidän tärkeänä että saat olla oma itsesi. 2010 aloitin opiskelemaan jäsenkorjaajaksi Kaustisella ja minun matkani kehonhoitajan maailmaan sai alkunsa.

Olen erittäin kiinnostunut miten erillaisia ollaan ja siihen myös perustuu mun tapa tehdä töitä. Minun hoidoissa keskitytetään siihen että missä tilassa sinun kehosi on nyt ja mitä sille voidaan tehdä yhdessä.

Tarjoamme

TYHY-PÄIVÄT

yrityksille ja organisaatioille

Miten voimme auttaa sinua?

Huom!
Hoitojen ajanvaraukset tehdään suoraan terapeutille/yrittäjälle.

Villa Rosenlunden

Rosenlundinkatu 3 A
Pietarsaari

+358 (0)50 3232 220

mdlifestyleab(a)gmail.com